Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Jaap Reesema over zijn nieuwe single 'Het Heeft Zo Moeten Zijn'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Jaap Reesema over zijn nieuwe single 'Het Heeft Zo Moeten Zijn'

Zijn agenda is goed gevuld voor de komende periode. Jaap Reesema zit zeker niet stil, dus het was goed puzzelen om te bepalen wanneer hij gezellig langs kon komen aan onze muzikale lunchtafel. Maar het is gelukt! Vanmiddag schoof hij bij ons aan om alles te vertellen over zijn plannen en zijn nieuwe single ‘Het Heeft Zo Moeten Zijn’.

Voor Jaap stond dit keer een bakje yoghurt klaar, want hij is druk in training voor een covershoot die hij binnenkort gaat doen voor de Men’s Health!

Dit voorjaar hield Jaap een succesvolle clubtour door Nederland. En dat smaakt zeker naar meer! Deze zomer gaat Jaap dan ook niet op vakantie, want er staan optredens op meerdere festivals in de agenda.

Het succes begon voor Jaap in België. Daar trad hij eerder op onder de naam Jake Reese en scoorde hij meerdere hits door te zingen op verschillende dancehits. Vervolgens ging hij de samenwerking aan met de Vlaamse zangeres Pommelien Thijs voor het duet ‘Nu Wij Niet Praten’. Werd uiteindelijk ook in Nederland een joekel van een hit.

Jaap is niet alleen druk met het maken van muziek. Ook in de podcastwereld is hij vrij actief. Onder de vlag van Tonny Media produceert hij meerdere podcasts, waaronder de Zelfspodcast met Sander Schimmelpenninck. Samen met zijn vrouw Kim Kötter maakte hij ook een podcast, maar vanwege de drukte is hij hier inmiddels mee gestopt.

Zijn nieuwe single heet ‘Het Heeft Zo Moeten Zijn’. In het nummer omschrijft hij zijn eerste ontmoeting met zijn vrouw Kim. Die is dan ook, inclusief de kinderen, te zien in de videoclip van het nummer.