Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Maya Shanti

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Maya Shanti

Maya Shanti schoof vandaag gezellig aan in de muzikale lunch. Ze studeerde af aan de Herman Brood Academie, is singer-songwriter en ze schrijft Nederlandstalige nummers die erg persoonlijk zijn. Eerder deed ze in 2018 al mee aan het 9e seizoen van The Voice Of Holland.

In de lunchshow van vandaag was het nummer ‘Ze Noemen Mij’ te horen. Een heel bijzondere song die laatst te horen was in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

De vader van Maya is in Kaapverdië een muzikaal project gestart om beginnende artiesten daar te ondersteunen en de eerste stappen in hun carrière te laten zetten. Ook Maya reisde af naar het land om haar steentje bij te dragen. Ze vertelde er vanmiddag uitgebreid over in de show.

Video niet beschikbaar

Ook heeft Maya al meerdere keren op buitenlandse festival op mogen treden. Zo was ze al te zien in Hongarije, Spanje en Zuid-Frankrijk. Een enorm mooie kans en mogelijkheid om haar muziek in het buitenland te laten horen. Daarnaast was ze vorig jaar supportact van Karsu tijdens haar tour door Nederland.

Video niet beschikbaar

Later dit jaar zal Maya een EP uit gaan brengen. De komende tijd zal ze zich voornamelijk focussen op het uitbrengen van verschillende singles die uiteindelijk op deze EP zullen komen te staan.

Video niet beschikbaar

Haar huidige single heet 'Ze Redt Zich Wel'.Het nummer gaat over ouder worden en de relatie tussen vader en dochter. Inmiddels is het nummer al bijna 50.000 keer gestreamd.

Beluister het nummer hier: