Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Jesse Prins over zijn nieuwe single: 'Altijd En Overal'!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Jesse Prins over zijn nieuwe single: 'Altijd En Overal'!

Hij wordt ook wel de jonge Tino Martin genoemd: Jesse Prins! Jesse heeft vorige week een contract getekend bij CTM Music en woensdag schoof hij aan bij Lunch Lekker met Daniël Dekker. 

Hij geeft aan dat hij nu een jaar bezig is met muziek maken. Jesse zong graag op feestjes. Zijn omgeving ging hierop aan en zei tegen hem dat ze het goed vonden. En zo geschiedde! Verder komt hij uit een muzikaal gezin, er werd vroeger al veel muziek gedraaid thuis.

Video niet beschikbaar

Quote

Het begon allemaal eigenlijk als een grapje, dat toch in korte tijd toch heel serieus geworden is!

Jesse Prins

Jesse is een schoolvoorbeeld voor hoe sociale media succes kunnen opleveren als artiest. Als Jesse door een spontane actie (tijdens een optreden van Tino Martin) door Tino op het podium wordt gevraagd om te zingen gaat hij al snel viraal. Het publiek ging helemaal los. Ook is hij erg populair op TikTok. 

Zijn nieuwe single 'Altijd & Overal' is makkelijk te onthouden omdat het refrein vier keer voorkomt, dat maakt hem een fijne meezinger. 

Jesse heeft veel optredens op de planning staan, en er ligt veel muziek op de plank zegt hij. Dat belooft veel in de toekomst. 

Video niet beschikbaar

Quote

Tino gaf mij de microfoon en vroeg: maak het even af!

Jesse Prins