Fragment

Di-rect in de studio!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Di-rect in de studio!

Gezellige chaos en een volgeladen studio: de mannen van Di-rect waren te gast! 

Hun nieuwe single '90's KID' is vandaag uitgekomen, en ze kijken terug op een zomer vól festivals. Bijna elk weekend stond Di-Rect op het podium! Afgelopen weekend was Appelpop de afsluiting van dit mooie lange festivalseizoen. Di-rect heeft ook een paar optredens in het buitenland gedaan. 'In Düsseldorf kende niemand ons, dat voelde ook wel eens goed en dat optreden was waanzinnig!' 

Video niet beschikbaar

De band staat 22 oktober in Rotterdam Ahoy én in februari en maart staan er vier grote shows gepland samen met het Residentie Orkest. Di-rect en het orkest speelden vorig jaar ook al samen, maar toen door Corona zonder live publiek. 

Video niet beschikbaar

Quote

'Het Residentie Orkest is een prachtige aanvulling op de sound die wij hebben' 

Paul Jan Bakker

Hun laatste single 'Through The Looking Glass' is de meest gedraaide nummer op de Nederlandse radio. Vandaag ging de nieuwe single van Di-rect in première: '90's KID'. De band kijkt met het liedje terug naar opgroeien in de jaren negentig, een tijd waarin het leek alsof iedereen het gevoel had dat alles mogelijk was. "Natuurlijk, tijden veranderen en niets is voor altijd, maar als je kijkt naar de kwetsbare staat waarin de mensheid nu verkeert, dan zie je een wel heel scherp contrast met die geest van onoverwinnelijkheid. Laten we proberen dat vuur weer aan te wakkeren!"

Video niet beschikbaar

Quote

'Dat wat je vroeger als kind en puber had moet je koesteren!' 

Marcel Veenendaal