Fragment

Lunch Lekker presenteert: Dolly Dots in Ziggo Dome!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker presenteert: Dolly Dots in Ziggo Dome!

Vanavond is het grote afscheidsconcert van Dolly Dots, in Ziggo Dome Amsterdam. 

Patty Zomer kijkt enthousiast terug op de repetities. "Gisteren kwam alles tijdens de repetitie samen, en het ging superfijn! Ik vind ook dat je goed moet zijn voorbereid en altijd, zonder ego, voor het hoogst haalbare moet gaan". Na de Dolly Dots periode was Patty druk als styliste en presenteerde ze samen met Nada van Nie het Tv-programma 'De Modepolitie'. "Ook voor vanavond heb ik mij beziggehouden met de styling en de gastartiesten vroegen mij ook om advies. Dat was soms ook echt nodig, haha!" 

Quote

Het 'sisterhood' gevoel is er ook echt, en dat zie je in de documentaire ook terugkomen

Patty Zomer 

Angela Groothuizen keek ook terug op het verlies van Ria Brieffies. "Toen Ria stierf hadden we echt tijd nodig om zelf te rouwen, nadat we dat eerst met z'n allen hadden gedaan. Ria is ook vanavond echt nog onderdeel van de Dots. We voelen haar eigenlijk altijd wel". Ook tijdens de theatershow vertelt Angela veel over Ria, vanavond is er vooral veel beeld en geluid. "Ik hoop dat het zo uitpakt als hoe ik in mijn hoofd heb. 

Quote

"Dit is wel iets anders dan in het theater te staan, deze show is pittig! We hebben een conditie opgebouwd na 62 theatershows!"  

Patty Zomer