Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Tangarine

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Tangarine

De broers Sander & Arnout Brinks zijn vandaag te gast. De mannen van Tangarine! Ze zijn druk bezig met een nieuwe theatershow. Die gaat ‘Running In The Family’ heten. Daarin zingt het duo liedjes van bekende families. Hierbij moet je denken aan The Jackson Five, Bee Gees, The Everly Brothers en Oasis!

Momenteel zijn ze de show druk aan het samenstellen en verdiepen ze zich in de verschillende liedjes en familieverhalen. Ook zullen ze zelf vertellen hoe het is om als familie met elkaar te moeten werken! Naar verwachting zal de show vanaf eind dit jaar in de Nederlandse theaters te zien zijn.

Video niet beschikbaar

Zowel Sander als Arnout is inmiddels al een tijdje vader. Het heeft ze als muzikanten behoorlijk veranderd. En ze zetten zich nu ook in om in Drenthe kinderen kennis te laten maken met verschillende soorten muziek. Bijzonder is wel dat beide mannen geen noten kunnen lezen!

Video niet beschikbaar

Momenteel is de tweeling druk bezig met het afronden van een nieuw album. Het wordt flink schrappen, want uiteindelijk komen er maar 13 liedjes op het album te staan. Voor de mannen zelf is schrijven een discussie. Ze maken vrijwel iedere dag nieuwe liedjes waarbij er een duidelijke taakverdeling is.

Één van de liedjes op het nieuwe album is 'On The Road'. Sander en Arnout vinden het heerlijk om samen onderweg te zijn!

Video niet beschikbaar

Quote

We hebben denk ik wel meer dan 50 liedjes op de plank liggen!

Sander & Arnout Brinks