Fragment

Kimberly Fransens en Jérémy Vrielinck in de studio!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Kimberly Fransens en Jérémy Vrielinck in de studio!

Zangeres en ondertussen vriendin van de show Kimberly Fransens schoof gezellig aan in de studio, en zij kwam langs met de Belgische zanger Jérémy Vrielinck. Zij hebben samen de single ‘Kom Jij Uit De Hemel Vallen’ uitgebracht!

Het tweetal kwam per toeval bij elkaar, en zijn meteen de studio ingedoken om dit nummer op te nemen. "We hebben zo ontzettend veel gelachen, ook bij het schrijven van dit nummer!" 

Video niet beschikbaar

Quote

We zijn bescheiden, maar we staan met dit liedje in België de afgelopen twee weken in de Top 10, dus daar zijn wij heel blij mee!  

Kimberly Fransens 

Jérémy is in zijn thuisland een bekende acteur, sinds zijn kinderjaren staat hij al op het podium en dus ook voor de camera. Hij is muzikant, songwriter en producer en met de hits 'Alleen Bij Jou', 'Slechte Gewoonte' en 'Als Je Hem Achterlaat' stond hij onafgebroken een jaar lang in de officiële Vlaamse Ultratop. Kimberly speelde zelf ook in een paar musicals, als klein meisje in 'The Sound Of Music' en 'Annie' en later ook een rol in 'Jeans 25'. 

Video niet beschikbaar

Het tweetal heeft nu dus samen de single 'Kom Jij Uit De Hemel Vallen' uitgebracht. "We wilden liever geen typisch liefdeslied maken. Uiteindelijk kwamen we bij dit idee. We zijn op Google gaan zoeken naar de slechtste openingszinnen. Daar hebben we erg om gelachen en uiteindelijk de zinnen aan elkaar gezet". Volgens Kimberly is het een 'heerlijk positief en vrolijk liedje' geworden. 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik merkte bij het schrijven van dit nummer dat ik zelf steeds minder vaak een openingszin gebruik

Jérémy Vrielinck

Video niet beschikbaar