Fragment

Guus Meeuwis heeft leuk nieuws!

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Guus Meeuwis heeft leuk nieuws!

Daniel Dekker belde tijdens Lunch Lekker naar Portugal, daar viert Guus Meeuwis samen met zijn Manon hun katoenen huwelijk. "We zijn aan het bijkomen van de Groots met een Zachte G concertreeks en zijn herinneringen aan het ophalen aan onze huwelijksdag van een jaar geleden". 

2 juli 2022 stapten Manon en Guus in het huwelijksbootje, en werden tijdens de ceremonie door hun vrienden verrast met een lied. "Ik sta nu letterlijk op de plek waar die gasten een jaar geleden uit de bosjes kwamen! We zaten middenin de ceremonie en getuige JW Roy riep tijdens de speech dat hij het net zo goed kon zingen. Hij kreeg een gitaar aangereikt en de andere getuigen en muzikantvrienden stonden op om dit nummer voor ons te zingen. Wij waren de enige twee die van niets afwisten, het was echt ontroerend!" 

Quote

We hebben nog een keer of twaalf het lied gespeeld en hebben toen meteen afgesproken om iets met het nummer te doen". 

Guus Meeuwis

Tijdens Groots met een Zachte G werden trouwfoto's van fans op het grote scherm getoond en nu is er een andere mooie actie. "Je kan als je gaat trouwen of een gast op de bruiloft bent een stuk van het lied 'Mooier' zingen. Als je het filmpje deelt maak je kans op een verrassingsoptreden van mij en De Getuigen tijdens de nog plaats te vinden bruiloft!" 

Quote

Ik wil Groots zoals het nu is voor altijd onthouden. En het schept weer ruimte voor nieuwe creatieve dingen! 

Guus Meeuwis

Alle info over de actie staat op www.guusmeeuwis.nl