Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Dion Cooper & Mia Nicolai

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Dion Cooper & Mia Nicolai

In Mei gaan ze ons land vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival in Liverpool en vandaag schoven ze gezellig aan in de muzikale lunch voor MAX op NPO Radio 5! Dion Cooper en Mia Nicolai waren de lunchgasten van vandaag om alles te vertellen over hun inzending ‘Burning Daylight’.

Beiden hebben hun muzikale voorbeelden. Zo is Mia enorm gek op de muziek van David Bowie en is Dion voor 80% opgegroeid met de muziek van Toto. Mia begon op haar 3e al met het spelen van viool en gitaar en Dion besloot zijn studie uiteindelijk te stoppen om zich volledig op de muziek te kunnen richten.

Video niet beschikbaar

Duncan Laurence en zijn verloofde Jordan Garfield wisten Dion en Mia muzikaal aan elkaar te koppelen. In eerste instantie schreef Mia het nummer ‘Burning Daylight’ samen met Duncan en Jordan. Daarna is besloten om er een duet van te maken en Dion onderdeel te laten uitmaken van dit project. Vervolgens hebben ze het nummer samen herschreven en ervoor gezorgd dat het nu perfect bij hun beide stemmen past.

Video niet beschikbaar

Op Dinsdag 9 Mei staan Mia & Dion in de eerste halve finale van het Songfestival. Samen met hun creatieve team zijn ze momenteel druk met de voorbereidingen van het optreden zelf. Er wordt nagedacht over hoe de act eruit moet komen te zien op het podium en welke kleding er gedragen zal gaan worden.

Quote

We genieten volop van alles wat we nu meemaken!

Dion Cooper & Mia Nicolai