Fragment

Lunch Lekker presenteert: FRIDAY & Lorrèn LIVE!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker presenteert: FRIDAY & Lorrèn LIVE!

Vandaag werd Lunch Lekker gepresenteerd vanuit PLLEK in Amsterdam, met een liveoptreden van FRIDAY én Lorrèn! Zij brachten op deze bijzondere locatie meerdere nummers ten gehore en openden daarmee de zomermaanden van Lunch Lekker! 

FRIDAY en Lorrèn speelden samen ‘Let’s Go’ en het was direct volop zomer! Lorrèn en de mannen van FRIDAY zijn beste vrienden én muzikale collega’s en schreven samen het nummer ‘Let’s Go’.

Koen Brouwer en Quinten Huigen vormen de band FRIDAY. Zij zongen tijdens Lunch Lekker live hun debuutsingle ‘21’, uit 2020. Na de lancering van hun debuutsingle volgde helaas de lockdown. Maar de mannen hebben niet stil gezeten! Vele nummers, een EP én een debuutalbum volgden. Afgelopen april tikten de mannen zelfs de 5 miljoen streams aan op Spotify! Gisteravond stonden ze in Tivoli Utrecht als voorprogramma van Clouseau en vanavond staan ze op het podium in de grote zaal van Paradiso! En dat is een primeur voor FRIDAY! 

Het debuutalbum van FRIDAY ‘2 Degrees’ werd gepresenteerd in Bitterzoet in Amsterdam. Lorrèn zong ook mee tijdens de cd-presentatie. ‘Dat was echt een groot moment. Na zoveel tijd en liefde en dan met al je geliefden om je heen, dat is heel bijzonder’. 

Lorrèn haalde met ‘Tropical Commotion’ 1 miljoen streams op Spotify! ‘Dit is het juiste moment voor dit nummer, lekker zomers! Lorrén heeft net haar releaseshow gehad én stond in het voorprogramma van Chef'special, in Ahoy, het Klokgebouw én AFAS Live. Dat vond ze best spannend! ‘Aan het einde zie je pas als het licht iets aangaat voor hoeveel mensen je hebt opgetreden, dat is echt heel bizar!’ 
Lorrèn is met een nieuw album bezig. ‘Ik wil dit in een hutje ergens met een groep opnemen. Met precies de juiste vibe, dat heeft een goede invloed!’ Deze zomer staat ze o.a. op een festival in Artis en het Vondelpark. En in oktober met haar eigen show in Mezz Breda, Hedon Zwolle en Simplon in Groningen. 

Lorrèn zong haar laatste single ‘Breathe’ en de titelsong van haar EP ‘In Time You’ll See’.