Fragment

Ruth Jacott te gast bij 'Klassiekers met Kleinsma'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Ruth Jacott te gast bij 'Klassiekers met Kleinsma'

Vanavond is weer een nieuwe aflevering van ‘Klassiekers met Kleinsma’ te zien. Daarin nodigt Simone Kleinsma elke week een collega uit en duikt met hen in de grote Nederlandse liedjesschatkist om deze artiesten te eren. Van Loes Luca, Veldhuis & Kemper, Jon van Eerd, Gordon en Tineke Schouten. En vanavond schuift Ruth Jacott aan! 

Ruth vertelt over haar grote inspiratiebron Paul van Vliet, hij overleed helaas vlak na de opname van Klassiekers met Kleinsma. Paul komt volgens haar met kop en schouders boven andere artiesten uit. "IK heb gelukkig nog een van zijn laatste programma's gezien in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, een show vol emoties en humor. Echt diep respect voor hem!" 

Quote

Er zijn maar weinig mensen die mij inspireren en een groot voorbeeld voor mij zijn geweest, Paul van Vliet is daar één van!

Ruth Jacott

‘Klassiekers met Kleinsma’ is vanavond om 21.25 bij MAX op NPO 1 te zien. Alle informatie over de zomerconcerten van Ruth Jacott zijn te vinden via www.ruthjacott.nl. En er komt dus binnenkort nieuwe muziek aan van Ruth!