Fragment

Lunch Lekker live vanuit Kerkrade met 'The Maestro & The European Pop Orchestra'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker live vanuit Kerkrade met 'The Maestro & The European Pop Orchestra'

Lunch Lekker kwam live vanaf De Markt in Kerkrade! Daar vinden zaterdag 28 mei en zondag 29 mei de grote pleinconcerten van ‘The Maestro & The European Pop Orchestra’ plaats. De luisteraars kregen alvast een voorproefje, want het hele orkest stond tijdens de uitzending van Lunch Lekker op het podium! Ze speelden als eerste een indrukwekkende eigen versie van ‘Children’ van Robert Miles. 

Guido Dieteren is de orkestleider van ‘The Maestro & The European Pop Orchestra’. Dit fantastische ensemble is o.a. het vaste orkest tijdens ‘Symphonica In Rosso’ en gaan de hele wereld over voor optredens. Dit weekend staan ze dus op de markt in ‘Wereld Klankstad’ Kerkrade. En Guido heeft ‘gezonde spanning’. Het belooft volgens Guido een spetterende show te worden, met gastartiesten en bekende popmuziek en filmmuziek, vertolkt door het fantastische ensemble van The European Pop Orchestra!  

Quote

Een orkest is zéker niet ‘suf en saai’ 

Guido Dieteren

Daniel Dekker sprak ook met de wethouder van Kerkrade, tijdens de live uitzending vanaf de Markt. Jo Schlangen is wethouder cultuur en érg blij dat na een lange stilte nu weer een grote show kan worden gegeven in Kerkrade! Ook Wendy Kokkelkoren schoof aan tijdens de radioshow. Na rollen als Maria uit West Side Story en veel opera is zij nu al jaren volop te zien en horen als sopraan in The European Pop Orchestra. En ze is natuurlijk de partner van ‘The Maestro’ hemzelf. Tijdens de show vertelde het stel dat ook hun beide dochters erg muzikaal zijn en zelfs dit weekend tijdens de shows in Kerkrade op het podium staan! 

Quote

De shows worden voor TV geregistreerd! 

Guido Dieteren 

Sopraan Wendy Kokkelkoren zong een indrukwekkende versie van Barbra Streisands 'Memory'! Live tijdens Lunch Lekker, met de hele bezetting van 'The Maestro & the European Pop Orchestra'! 

Guido kreeg van Daniel een bijzondere uitdaging: 'speel een nummer van Avicii'! Hij kreeg een paar minuten de tijd om een nummer van de Zweedse dj met zijn orkest door te nemen... Daniel dacht wat paniek te zien, maar Guido en zijn Pop Orchestra lieten een prachtige versie horen van de hit 'Hey Brother'! Het optreden is ook terug te zien via de Facebook pagina van Lunch Lekker.