Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Davina Michelle

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Davina Michelle

Vandaag schuift Davina Michelle aan als lunchgast in de muzikale lunchshow op NPO Radio 5. De zangeres brengt vandaag haar nieuwe single 'I SAID NO SIR' uit voor het grote publiek. De song is de eerste single van een nieuw album, dat later dit jaar uitkomt. Dat is niet het enige nieuws waar ze mee komt, want ze staat namelijk in november voor de derde keer met een eigen show in Ahoy.

Video niet beschikbaar

'I SAID NO SIR' is niet helemaal een nieuwe single, verklapt Davina Michelle. De song bestaat namelijk al een paar jaar, maar de zangeres was nog niet helemaal tevreden met de versie. Om de juiste versie te krijgen, heeft de zangeres een deel van het refrein opgenomen met haar fans. Het nummer is de eerste single van haar nieuwe album, dat gepland staat om na de zomer uit te komen.

Video niet beschikbaar

De nieuwe single van Davina Michelle gaat over seksuele intimidatie. De zangeres schreef de track omdat veel vrouwen en meisjes te maken hebben gehad met seksuele intimidatie. Met de song hoopt ze dat mensen begrijpen dat 'nee' een volledige zin is.

Video niet beschikbaar

Davina Michelle is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van MINDF*CK met illusionist Victor Mids. De zangeres was van plan om niet in de illusies en experimenten te trappen, maar dat viel flink tegen. Michelle verklapt dat Victor Mids iets heel bijzonders met haar albumhoes heeft gedaan.

Video niet beschikbaar

Op 2 november treedt Davina Michelle met haar show 'Higher in Ahoy' op in Ahoy Rotterdam. De kaartverkoop start op 20 maart.