Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Sanne Hans

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Sanne Hans

Vandaag bestaan we 3 jaar! En dus schoof vriendin van de show Sanne Hans gezellig aan om dit met ons te vieren!Sanne zelf is vorige week gestart met haar theatertour door Nederland en ook haar nieuwe single ‘Altijd Onderweg’ is inmiddels uit.Genoeg te bespreken dus aan onze muzikale lunchtafel.

Video niet beschikbaar

Sanne kwam flink verkouden de studio binnen, maar is naar eigen zeggen fit genoeg om de komende dagen op te treden.Deze week treed ze nog op in Deventer en Steenwijk. De tour loopt vervolgens nog door tot en met 7 December. Inmiddels heeft Sanne ook aangekondigd dat er in April en Mei 2024 een reprise van de tour te zien en te horen zal zijn.

Video niet beschikbaar

Quote

Wil je nog even een avondje lachen, brullen, huilen en heerlie de peerlie. Kom dan vooral langs!

Sanne Hans over haar theatertour

Afgelopen week ging Sanne naar de vuilstort om haar lege flessen weg te brengen. Dankzij een gesprek met een dame daar kreeg ze een stuk meer zelfvertrouwen over de start van haar theatertour, want daar was ze naar eigen zeggen toch best wel gespannen voor.

Haar nieuwe single 'Altijd Onderweg' is uit. Het nummer gaat over de eerste campertrip die ze maakte met L. Donse. Een bijzondere trip naar Frankrijk die ze maakten toen ze net verkering hadden.

Video niet beschikbaar