Fragment

John Williams staat met zijn eigen RnB show in Ahoy Rotterdam!

  1. Fragmentenchevron right
  2. John Williams staat met zijn eigen RnB show in Ahoy Rotterdam!

Je kent hem van tv-programma's als ‘Help, mijn man is klusser’ en ‘De Slechtste Chauffeur van Nederland’. Maar John Williams is ook vooral een groot muziekliefhebber! Vrijdag 27 oktober staat hij op de RTM Stage in Rotterdam Ahoy, met zijn RnB Oldskool Hits Club Tracks. Tijdens Lunch Lekker vertelde John er enthousiast over. 

"Er wordt van deze muziek snel gezegd dat het guilty pleasures zijn, maar deze muziek is een beetje verloren, er is echt te weinig aandacht voor!" 

"Alle ad libs blijven er in de show in, bezoekers kunnen dus volop meezingen!" John wordt bijgestaan door muzikanten en gastartiesten als Sharon Doorson en Jared Grant. "De stemmen die we hebben uitgekozen komen echt heel dichtbij het origineel. Van Jackson Brown, Denise Williams en Blackstreet". En John was tijdens het Bevrijdingsfestival in Flevoland al rappend op het podium te zien en is ook van plan dit tijdens het Oldskool festival te doen. 

Quote

Ook Nederlandse knallers als Replay, Postmen en Dignity behandelen we tijdens de show

John Williams

'RnB Oldskool Hits Club Tracks' is op vrijdag 27 oktober op de RTM Stage in Rotterdam Ahoy. Info en tickets: www.oldskoolhits.nl