Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Jan Smit en Chantal Janzen

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Jan Smit en Chantal Janzen

Ze staan 5 en 6 april in Rotterdam Ahoy met Festival Der Liebe! Beiden zijn Duitsland kenners: Chantal Janzen en Jan Smit! Ze waren bij Daniël Dekker in de uitzending om alle ins & outs te delen over de show. 

Dit is eigenlijk 'pas' het tweede persmoment van Chantal & Jan, maar de ticketverkoop van Festival Der Liebe gaat hard. Een aantal weken geleden mochten de twee Heino verwelkomen in de line up. En dat niet alleen: Dennie Christian, Koen en Sander, Dj Ötzi, Donnie, Frans Bauer en Marco Schuitmaker zijn ook te verwachten!

Video niet beschikbaar

Quote

Tijdens het Songfestival hebben we al samen maandenlang onze ervaringen in Duitsland gedeeld. Die kennis kunnen we nu bundelen!

Jan Smit

Chantal zegt dat ze live entertainment het allermooiste vindt, maar toch het best presteert als je alles goed kan voorbereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk, als je dat op orde hebt: moet je gewoon de ring in!

Video niet beschikbaar

Jan en Chantal hebben het officiële anthem van Festival Der Liebe uitgebracht, een cover van het origineel van Jürgen Marcus uit 1973. Deze gaan ze uiteraard zingen tijdens het festival. Het is spannend, geeft Jan aan, een nieuw concept omdat het niet over jezelf gaat.  

Video niet beschikbaar

Quote

We koesteren natuurlijk oprechte liefde voor deze muziek, maar ook als dit alleen je guilty pleasure is ben je welkom!

Chantal Janzen