Fragment

Lunch Lekker vanuit de bakkerij van Robèrt van Beckhoven!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker vanuit de bakkerij van Robèrt van Beckhoven!

De lunchtafel was vandaag verplaatst naar Oisterwijk! De uitzending van Lunch Lekker kwam live vanuit de bakkerij en patisserie van Robèrt van Beckhoven.

De studio stond bij Robèrts 'B’academie', waar veel cursussen worden gegeven. Robèrt mag zich als enige Nederlander zowel de titel Meester Patissier als Meester Bakker voeren. "Ik ben geboren als broodbakker. En door mijn opleiding in België werd ik verliefd op banketbakken, vandaar dat ik allebei doe!" 

Robèrt en Daniel hadden het uiteraard ook over de start van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt, waar afgelopen zondag ruim 2,7 miljoen mensen naar keken! "Het was zo'n leuke aftrap! De kandidaten waren nog wat hyper, maar het bakken wordt steeds beter!" Volgens Robèrt onderschatten veel deelnemers hoe pittig de deelname aan het programma is. "Dan gaan ze tijdens een opdracht een beetje rondkijken in de tent en er is dan veel gezelligheid, maar de tijd gaat hartstikke snel en de druk is erg hoog!" 

Heel Holland Bakt wordt ook dit jaar uiteraard gepresenteerd door André van Duin en is elke zondag om 20.25 uur te zien bij MAX op NPO1.