Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Gerard Joling

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Gerard Joling

De muzikale lunchgast van vandaag is Gerard Joling! Eind deze maand viert hij zijn 63e verjaardag en dus doet hij het inmiddels ook wat rustiger aan. Voor Gerard zijn 3 optredens in het weekend het maximum en kiest hij momenteel letterlijk de krenten uit de pap!

Toch zit Gerard zeker niet stil. Hij vlogt, is meerdere keren in de sportschool te vinden en brengt nog regelmatig nieuwe muziek uit. Vanmiddag schoof hij gezellig aan om alles te vertellen over zijn nieuwe single 'Ga Je Met Me Mee'.

Video niet beschikbaar

De luisteraars van NPO Radio 5 haalden ook herinneringen op. Zo kwamen er meerdere foto's binnen via de NPO Radio 5 APP waarop te zien was hoe Gerard zijn carrière ooit begon: als model! Het bleek de opmaat te zijn voor een succesvolle loopbaan. Zo begon hij met het dansen als figurant in verschillende videoclips en deed hij mee aan de Soundmixshow!

Het startschot voor een muzikale carrière die tot op de dag van vandaag nog bezig is. En dat niet alleen. Gerard is ook te zien in meerdere televisieprogramma's en maakte ook furore in verschillende reclames!

Video niet beschikbaar

Over 1,5 maand brengt Gerard een nieuw album uit. Op dit album komen de vele singles die hij de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Voor de liefhebbers volgt er ook een vinylversie, waarvan een beperkte oplage beschikbaar zal zijn.

Video niet beschikbaar

Op dit album staat uiteraard ook zijn nieuwe single 'Ga Je Met Me Mee'. Die kun je hier beluisteren: