Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Dwight Dissels

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Dwight Dissels

De muzikale lunchgast van vandaag is Dwight Dissels! Afgelopen zaterdag begon hij met zijn ‘Soul And Gospel Tour’!

Tijdens deze tour neem Dwight je mee op een muzikale reis terug naar zijn roots, daar waar het allemaal begon: ‘The Gospel music’. "Er komen ook veel soul classics voorbij en ik vertel ook veel verhalen , hoe ik zanger ben geworden en waar het allemaal is begonnen. Ik was tien jaar toen mijn vader overleed, dat is een donkere bladzijde uit mijn leven waar ik weinig over spreek. Dat doe ik nu voor het eerst, tijdens deze Gospel & Soul tour". 

Afgelopen zaterdag stond Dwight in Club Dauphine in Amsterdam en 31 maart in de Amstelkerk, 2 april in de Adventskerk in Alphen a/d Rijn en op 6 april in Lifebuilders in Hoorn. Voor tickets en informatie ga je naar www.dwightdissels.com

Quote

Gospelmuziek geeft je hoop en kracht voor de toekomst! 

Dwight Dissels

In Dwight zijn tienerjaren voetbalde hij vooral veel, maar op zijn 19e won de muziek het van de voetbal. "Toen bezocht ik een gospel conferentie en zag ik Donnie McClurkin optreden. De muziek en positieve boodschap van het gospel veranderde alles!" 

Samen met zijn twee zussen bezocht hij vroeger de kerk, daar hoorde hij zijn moeder in het kerkkoor zingen. "Nu ga ik samen met mijn gezin naar de kerk in Amsterdam". 

Quote

Ik vind het belangrijk dat het niet gaat om hóe je kunt zingen, maar dat de boodschap overkomt 

Dwight Dissels