Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Flemming over zijn nieuwe single 'Hypnose'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Flemming over zijn nieuwe single 'Hypnose'

Voor de laatste Lunch Lekker uitzending van de week schoof een bijzondere studiogast aan: Flemming! Daniël sprak hem over zijn nieuwe single 'Hypnose', die de nacht ervoor in première is gegaan, maar ook over zijn clubtour en zijn verleden in de muziekwereld.

Flemming heeft zijn grootste (solo)show tot dusver aangekondigd in AFAS Live Amsterdam, waar hij veel zin in heeft. Toch heeft hij al op veel grote podia gestaan, denk Breda Live en Concert At Sea op de Brouwersdam.

Op YouTube is een documentaire over zijn clubtour te zien, zo nu en dan kijkt Flemming deze zelf ook terug omdat alles soms zo snel gaat dat hij sommige dingen wel eens wil vergeten. 

Flemming kwam 3 jaar geleden voor het eerst bij Radio 5, sindsdien is zijn carrière hard gegaan.

Quote

Ik geniet er echt met volle teugen van, maar soms gebeurt er zo veel dat ik het niet bij kan houden!

Flemming

Op zijn 16e is hij begonnen met liedjes schrijven; piano en gitaar spelen leerde hij zichzelf via internet. Later is hij in de musicalwereld terechtgekomen en inmiddels is hij popartiest. Flemming wist al snel dat hij dát als bestemming wilde.

Quote

Toen ik musicals speelde zei ik al: ik vind het leuk, maar ik wil niet vastzitten aan een script. Nu hoeft dat niet meer! 

Flemming

'Hypnose', de nieuwe single van Flemming, is geschreven samen met Arno Krabman, Marcus Adema en Sander de Bie. Het gaat over het gevoel van totale verliefdheid waarin je gehypnotiseerd lijkt door de ander. Het is een echt zomernummer: uptempo en vrolijk!