Fragment

Hannah Mae in de studio!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Hannah Mae in de studio!

Hannah Mae schoof aan in de studio! Afgelopen weekend stond ze nog in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen, daar trad ze voor het eerst samen met de Belgische topartiest Metejoor op. 

"Ik had verwacht dat ik heel zenuwachtig zou zijn, maar ik heb er vooral veel van genoten!" Haar nieuwe single 'Wat Wil Je Van Mij' zingt ze samen met deze Belgische topartiest. 

Video niet beschikbaar

Quote

Ik heb vroeger heel vaak Taylor Swift op YouTube geluisterd!  

Hannah Mae

"Metejoor is ontzettend populair in België! Zelfs tijdens de opname van de videoclip in een gevangenis wilden fans met hem op de foto!" Hannah is morgenavond ook in België, dan is ze te zien bij de Belgische The Voice. "Daar gaan wij de nieuwe single voor het eerst live op TV spelen!" 

Video niet beschikbaar

Hannah Mae komt uit Emmen, en stond als voorprogramma van Don McLean én die van Milow in Carré. Haar debuutsingle 'Back To You' was ook te horen op een Tv-reclame en ze ontving voor de single een Gouden Plaat. Haar tweede single was Nederlandstalig, 'De Kerkstraat' is ook regelmatig te horen bij Radio 5 en was de MAXI Single. Ze staat onder contract bij het label 'Spark Records', van Ilse DeLange. "Het is echt van Nashville naar De Kerkstraat. Ik ben nog voor Corona naar Nashville geweest, om daar veel te schrijven en veel mensen te leren kennen. De sociale contacten vind ik ook zo leuk aan dit werk!" 

Video niet beschikbaar

23 april staat Hannah met haar eigen band in Hedon in Zwolle. "Dit wordt mijn eerste echte clubband met band, en ik ben er nú al mee bezig hoe we het moeten gaan doen!" www.hannahmae.nl