Fragment

Rolf Sanchez in de studio over zijn nieuwe single én debuutalbum!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Rolf Sanchez in de studio over zijn nieuwe single én debuutalbum!

Veel gezelligheid in de studio, want Rolf Sanchez was de lunchgast van deze vrijdag! Volgende week vrijdag komt ie pas uit, maar Daniel kreeg vanmiddag zijn nieuwe album al in zijn handen gedrukt. ‘Mi Viaje’ is het debuutalbum van Rolf Sanchez. En hij is er erg trots op!

Rolf heeft al veel hits gehad, maar een eigen album was lange tijd een grote droom voor hem. Het heeft een tijd geduurd, maar Rolf vond dat het album nog niet af was. Uiteindelijk heeft hij een ballad toegevoegd. die miste volgens hem nog. Het werd 'Wat Is Geweest', waarin hij zijn vader eert. Zijn vader heeft Rolf altijd geholpen en gesteund, dat betekent voor Rolf erg veel. En dat is ook te horen in het prachtige nummer! 

Quote

'Mijn vader is er áltijd voor mij geweest, voor hem is dit nummer!'

Rolf Sanchez

Zijn nieuwe single is 'Darte Un Beso' ('Ik Geef Je Een Kus') De videoclip staat online en daarin schittert hij samen met zijn vriendin! 

Rolf heeft veel mooie samenwerking gehad. Zo zong hij samen met Emma Heesters het duet ‘Pa Olvidarte’ en hij zou dólgraag nog eens met haar willen samenwerken! Hij kijkt ook met veel plezier terug op het duet samen met Davina Michelle. Met haar zong hij 'Duurt te Lang' tijdens De Vrienden Van Amstel Live, waarvoor Rolf speciaal een Spaanstalig stuk schreef. 

'Blijf Bij Mij', gaat over de tijd waarin je niet praat met je geliefde. 'Dan voelen dagen als maanden'. 'Blijf Bij Mij' was als éérste op de radio te horen tijdens Lunch Lekker! Er staan op het album twee Spaans-Nederlandstalige nummers, een Nederlandstalig nummer en de rest is compleet in het Spaans.