Fragment

Een kijkje in de keuken, euhm bakkerij van Robèrt van Beckhoven!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Een kijkje in de keuken, euhm bakkerij van Robèrt van Beckhoven!

Tijdens de Kerstuitzending van Lunch Lekker, live vanuit de bakkerij van Robèrt van Beckhoven kreeg Kelly ter Horst een rondleiding door de patisserie én bakkerij. 

Robèrt vertelde dat vooral de ingrediënten bijzonder zijn, want die komen van over de hele wereld. "Ik zoek de beste ingrediënten, en daarvoor moet je soms naar de andere kant van de wereld". En vooral de nootjes zijn volgens Robèrt erg bijzonder... Ze liepen ook langs de befaamde appelkoeken, waar de deelnemers tijdens de eerste aflevering van het jubileumseizoen van Heel Holland Bakt zich nog in moesten vastbijten. De appelkoek was namelijk de favoriet van Martine Bijl. 

Quote

Tijdens de Kerstperiode is het extra druk! Dan maken we bijvoorbeeld per dag een paar honderd kerststollen. Ze zijn dus altijd vers! 

Robèrt van Beckhoven