Fragment

Zangeres Pieternel in de studio!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Zangeres Pieternel in de studio!

Zangeres Pieternel was de muzikale lunchgast! Ze staat bekend als 'de avontuurlijke Nashville-girl uit Amsterdam'. Ze mengt klassieke Country muziek met moderne pop en folk. Ze is veel in Amerika geweest, waar ze haar inspiratie uithaalt. En Pieternel heeft zelfs al wat optredens gedaan in Amerika. 

Ze heeft na een burn-out en Corona een pittige periode achter de rug, maar het gaat nu goed! Er is nieuwe muziek, ze staat weer op het podium en er komt een tour aan.  

Quote

Als ik een optreden van Dolly Parton kan bezoeken zou al fantastisch zijn! 

Pieternel 

Haar nieuwe single heet 'A Heart Like That'. Voor deze single heeft ze samengewerkt met grote songwriters Karl Adams en Bill DiLuigi. En het is de eerste single van haar aankomend album 'Underneath This Skin', dat in het najaar uitkomt.  'Dit album is meer pop met veel invloeden van Country en Folk'. Het nummer gaat over de wens om iemand tegen te komen. 'Ik heb heel erg zin om in een relatie te belanden, daar ben ik echt aan toe! Het gaat over het overgeven aan een alles verslindend verlangen. Iemand waar je de hele dag aan kan denken'.