Fragment

Lunchgast Sanne Hans over de nieuwe single van Miss Montreal!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunchgast Sanne Hans over de nieuwe single van Miss Montreal!

Vriendin van de show Sanne Hans was de muzikale lunchgast! Ze kwam alles vertellen over de nieuwe single van Miss Montreal: ‘Adem’. Ze had de afgelopen dagen een fikse keelvirusinfectie en baalde heel erg dat ze de optredens van afgelopen weekend moest cancelen. Maar gelukkig heeft ze een hele goede dokter...

Tijdens Vrienden Van Amstel Live was er een heuse 'port competitie'. Inderdaad: welke artiest neemt de béste port mee? Dagen stond ze bovenaan in de competitie, maar op de laatste dag werd Sanne van haar troon verstoten door Nick Schilder.

Quote

'Soms moet je gewoon even een stapje terug doen' 

Sanne Hans

Tussen alle shows door nam Sanne haar nieuwe single 'Adem' op. Het idee voor het nummer lag al jaren op de plank. Het was zelfs het eerste Nederlandse liedje dat ze ooit schreef, toen ze de switch van Engels naar Nederlands maakte. 'Toen zong ik nog anders in het Nederlands en klonk het minder goed'. Het gaat over het feit dat alles gaat met vallen: opstaan, relaties, met jezelf in gevecht zijn, groeien in het leven en dat alles in mijn leven steeds mooier wordt.