Fragment

Suzan & Freek over hun nieuwe single 'Honderd Keer'

foto: ©ANPfoto: ©ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. Suzan & Freek over hun nieuwe single 'Honderd Keer'

Suzan & Freek zijn in de studio want ze hebben een nieuwe single 'Honderd keer'. ‘Het liedjes gaat over een friendzone situatie, twee mensen die elkaar leuker vinden dan ze zelf denken’ aldus Suzan & Freek.  Het duo heeft het druk, ze worden gevolgd door camera's, gaan meedoen aan het bevrijdingsfestival 'een ere baantje' aldus Freek, en ze staan ook nog twee keer in de Ziggo Dome, op 23 en 24 april.

Quote

'Iedereen heeft weer een soort van knaldrang' 

Suzan (van Suzan & Freek)

Optredens in de Ziggo Dome

We moeten goed gaan oefenen voor de Ziggo Dome', aldus Suzan. Inmiddels is er ook een hele sportschool in huis gebouwd. Freek: 'Ach, doe eens gek'. Freek is nu een beetje personal trainer voor Suzan. 'Als Freek erbij is wordt ik wel gedrild.'  Het optreden komt er al snel aan 'We zijn nu druk bezig met het ontwerp van het podium, hoeveel confetti je wilt hebben en vuurwerk enzo' aldus Freek. 'Ik vind het wel belangrijk dat het intiem voelt, vult Suzan aan.'

'Uiteraard spelen we ook Goud', zegt Suzanne. Dat is de toegift. Dan gaan we eerst van het podium en komen we daarna weer ergens weer anders op'.

Er even tussenuit

Suzan & Freek zijn er even lekker tussenuit geweest naar Bonaire. Ze hebben les gekregen in Kitesurfen van Sanne Hans (Miss Montreal) en haar vriend Lex. Sporten ze niet teveel vraagt Daniel? Suzan: 'Ja, Freek sport wel veel ja'.  Daniel neemt natuurlijk ook het schema voor de optredens nog even door met het duo.

Vrijheid

We kregen de vraag of we ambassadeurs voor de vrijheid willen zijn. 'Dat is echt een ere baantje, aldus Freek'. 'We zijn al naar Lesbos geweest en Athene om naar vluchtelingenkampen te bezoeken. Het was geen plezier-tripje. Het is goed om hier veel aandacht voor te hebben', zegt Suzan. 'Vrijheid is een belangrijk thema dan ooit', aldus Freek.