Fragment

Joost Speelman over het slotconcert voor de campagne 'Ik Heb Je Hart Nodig'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Joost Speelman over het slotconcert voor de campagne 'Ik Heb Je Hart Nodig'

Vandaag is op wereldwijde Dag van de Zorg de afsluiting van de campagne ‘Ik Heb Je HART Nodig’. De campagne wordt afgesloten met een groot slotconcert. Een van de initiatiefnemers is Joost Speelman, hij treedt ook met Speelman & Speelman op tijdens het Slotconcert. 

"Het is een extra spannende dag, omdat ik deze dag samen met mijn vriendin organiseer. En zij is ook nog eens hoogzwanger!" Het idee voor het concert ontstond tijdens de Coronapandemie. "Na een grote kaartenactie waarbij mensen lieve kaarten naar ziekenhuizen stuurden kwam dit idee van een groot waarderingsfeest op de Dag van de Zorg". 

"Het festival wordt echt groots! Voor tienduizend zorgmedewerkers met een groot podium en eettenten. Douwe Bob, Roel van Velzen en natuurlijk Speelman & Speelman treden op" En het anthem van 'Ik Heb je Hart Nodig' wordt uiteraard ook gespeeld, dit nummer heet 'Op Handen'. "Als ik aan de zorg denk moet ik aan handen denken. Handen die zorgen, maar het volk moet zorgmedewerkers eigenlijk ook op handen dragen". 

Quote

Het gaat vooral om de waardering voor alle zorgmedewerkers in Nederland!  

Joost Speelman 

Meer informatie over de campagne en het festival vind je op www.ikhebjehartnodig.nl