Fragment

Henk Dissel over zijn nieuwe single én hij heeft leuk nieuws!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Henk Dissel over zijn nieuwe single én hij heeft leuk nieuws!

De muzikale gast van vandaag is Henk Dissel! Zijn nieuwe single ‘Niet Zo Serieus’ is vandaag uitgekomen en hij maakte leuk nieuws bekend tijdens Lunch Lekker! 

Henk Dissel is 31 jaar en komt uit Zeist. Hij maakte hits als ‘Dansen’, ‘Noorderwind’, ‘Alle Hoeken’ en ‘Vlinderslag’. Zijn hit 'Een Bom’ werd in 2017 bekroond met een Gouden Award, en heeft inmiddels 30 miljoen streams gehaald! 

Afgelopen zomer haalde Henk een bedrag van 3250 euro op voor eenzame ouderen in Zeist. Hij is daar ook ambassadeur van. 'Een dag heeft 24 uur, dan is het nog steeds verdrietig als er maar één keer per dag iemand voor een half uurtje langskomt bij een oudere!' 

Quote

Fantastisch om mijn 15-jarig jubileum in AFAS Live te mogen vieren! 

Henk Dissel

Op zaterdag 3 juni 2023 zal Henk een concert geven in AFAS Live in Amsterdam. Daar viert hij zijn 15-jarig artiestenjubileum. 'Ik wil tijdens deze avond heel graag mijn liedjes zingen die ik 15 jaar geleden voor het eerst uitbracht'. De kaartverkoop voor het optreden is inmiddels gestart via www.HenkDissel.nl

Quote

Als ik zou mogen kiezen, zou ik heel graag een lied met Waylon willen zingen! 

Henk Dissel

Zijn nieuwe single heet 'Niet Zo Serieus’ en is samen met Alain Clark geschreven. "Hij schreef in één keer wat ik goed vind, het past echt bij mij!"