Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: André Hazes Jr.

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: André Hazes Jr.

Een drukte van jewelste in de studio vandaag. André Hazes schoof gezellig aan om mee te lunchen en hij was zeker niet alleen. Een complete videoploeg volgt hem voor een docu die wordt gemaakt in aanloop naar zijn concert in Ahoy, op 25 November van dit jaar.

Er is veel gebeurd rondom André de afgelopen tijd. In de documentaire, die te zien was op Videoland kregen we al een kijkje achter de schermen en kon je zien dat André meerdere keren naar Amerika is gegaan om zichzelf opnieuw te vinden. Hij werkte daar aan zichzelf en bezocht ook meerdere concerten van grote artiesten om inspiratie op te doen voor zijn eigen shows.

Video niet beschikbaar

Het nieuwe geluid van André is anders dan we van hem gewend zijn. Zijn eerdere nummers waren wat volkser, maar zijn nieuwe sound is wat meer popgerelateerd. ZIjn nieuwe team bestaat uit wat jongere tekstschrijvers die hem dus ook een wat jonger en frisser geluid geven

Video niet beschikbaar

Voor André is het het begin van een nieuwe start! Hij heeft zijn social media accounts opgeschoond en wil ook daadwerkelijk met een schone lei beginnen!

Video niet beschikbaar

‘Deel Van Mij’ is het eerste resultaat van de samenwerking tussen André en zijn nieuwe team. Komt ook op zijn nieuwe album ‘Op Mijn Lijf Geschreven’ te staan dat in September zal gaan verschijnen. Beluister het nummer hier: