Fragment

Lunch Lekker presenteert: Dolly Dots in Ziggo Dome!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker presenteert: Dolly Dots in Ziggo Dome!

Lunch Lekker zond live uit vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar is vanavond de állerlaatste show van Dolly Dots, met een grootse Symphonica In Rosso Concert. 

Ook bij Esther Oosterbeek en Anita Heilker waren al wat zenuwen aanwezig. "Ik heb wel wat vlinders in mijn buik, ondanks dat alles de afgelopen dagen goed is verlopen en we heel goed zijn voorbereid". De dames blikken deze periode ook terug, op alles wat ze met z'n allen de afgelopen jaren hebben meegemaakt. Ook naar de leuke dingen die de vrouwen naast de Dolly Dots hebben gedaan. "Wat bijvoorbeeld niet iedereen weet is dat ik bijna 35 jaar de officiële stem van Donald Duck was. Sinds vorig jaar, want het werd allemaal te druk. Maar ik heb het altijd met veel plezier gedaan!" 

De Dots zien elkaar ook in de tussentijd gelukkig nog vaak. "We zijn echt een familie. Al die jaren hebben we zoveel lief en leed gedeeld. En dat in de belangrijkste periode in ons leven.

Quote

"We willen ons in alle rust voorbereiden voor vanavond. Gisteravond tijdens de repetities gaf het met het orkest erbij zo'n bijzonder gevoel. We gaan vliegen!" 

Anita Heilker