Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Jan Smit & Marco Schuitmaker

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Jan Smit & Marco Schuitmaker

Ze hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe single: ‘Van Goes tot Purmerend’: Jan Smit en Marco Schuitmaker! Een goede reden om ze aan de lunchtafel uit te nodigen. Daniël Dekker sprak met ze over de single, maar ook over successen vieren en toekomstplannen.

Behalve Jan heeft Marco ook zeker niet stilgestaan. Zijn single 'Engelbewaarder' heeft in zekere zin zijn leven op zijn kop gezet. Zo zegt Marco dat hij veel gedaan en gezien heeft afgelopen tijd, en veel op reis is geweest.

Video niet beschikbaar

Quote

Mijn advies aan Marco: sta stil bij zulk succes, in plaats van alleen maar met de toekomst bezig te zijn. Ga het vieren, want dit ga je nooit meer meemaken!

Jan Smit

De nieuwe single 'Van Goes tot Purmerend' is een oud nummer van Jan, dat weer nieuw leven ingeblazen is. Jan was al eerder van plan om het opnieuw uit te geven. Marco zei hem dat hij een duet wilde maken, en dat hij ideeën had voor een nieuwe versie van de single. 

Hierbij heeft Jan Marco vrijgelaten om met een nieuw arrangement te komen. Hij heeft er een nieuwe stijl van weten te maken, waar Jan heel tevreden mee is.

Video niet beschikbaar

Er gaat per 2 september een nieuw seizoen van 'Beste Zangers' van start, Jan is hiervan presentator en geeft aan dat ook hij met zulke fantastische artiesten altijd op het puntje van zijn stoel zit. Daarnaast heeft hij onlangs meegewerkt aan een docuserie over FC Volendam: 'Volendam, een dorp in de Eredivisie'. Jan is voorzitter van de voetbalclub.

Video niet beschikbaar

Quote

De docu brengt aan het licht wat er gebeurt met alle dorpbewoners als het goed of slecht gaat met de club.

Jan Smit