Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Senna Willems over haar nieuwe single 'Kleine Vogel'

foto: MAXfoto: MAX
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Senna Willems over haar nieuwe single 'Kleine Vogel'

Vandaag luncht zangeres SENNA gezellig mee in de muzikale lunchshow op NPO Radio 5. Je kunt haar kennen van haar deelname aan The Voice of Holland in 2018 of van haar nummer 'Alles', dat inmiddels miljoenen keren is gestreamd. De zangeres neemt muziek mee naar de studio, want vrijdag brengt ze haar nieuwe single 'Kleine Vogel' uit. Daniël sprak haar in Lunch Lekker.

Video niet beschikbaar

Senna Willems, SENNA is haar artiestennaam, is van jongs af aan muzikaal opgevoed. Bijna heel haar familie zingt of speelt een instrument en vooral haar opa is erg muzikaal. Hij speelde onder meer de accordeon. Helaas heeft ze hem nooit gekend, maar SENNA verklapt wel dat in een nieuw nummer van haar een accordeon is te horen.

Video niet beschikbaar

SENNA heeft al ontzettend veel bereikt in haar nog prille carrière. Zo gaf ze een jaar geleden haar eerste eigen concert en werd ze genomineerd voor een Edison in de categorie 'Hollands'. Helaas voor haar ging Marco Schuitmaker met de winst vandoor, maar daar ligt de zangeres niet wakker van.

Video niet beschikbaar

Een primeur! De nieuwe single 'Kleine Vogel' van SENNA komt vrijdag uit voor het grote publiek, maar ze heeft de plaat vast meegenomen naar Lunch Lekker. De single is origineel van zanger Arie Passchier en werd al eerder gecoverd door artiesten als Koos Alberts en het duo Nelis Leeman & Ferry de Lits. Nu mocht SENNA haar muzikale sausje over het nummer gieten.

Video niet beschikbaar