Fragment

Ilse DeLange vertelt over haar nieuwe single en de laatste editie van Tuckerville

  1. Fragmentenchevron right
  2. Ilse DeLange vertelt over haar nieuwe single en de laatste editie van Tuckerville

Ilse DeLange schoof gezellig aan in de studio. Gisteren kwam haar nieuwe single ‘Quiet’. uit "Het is altijd spannend! Juist als je langer bezig bent maakt het niet gemakkelijker. Een nieuwe sound, nieuwe samenwerkingen, de twijfel of het goed genoeg is". 

"Het nummer is een jaar geleden al opgenomen, en we hadden het eigenlijk bedacht als eerste single. Maar we hebben er toch nog veel aan gesleuteld". Aan het einde van het jaar komen al haar hits en alle extra nieuwe nummers op een nieuw album uit. 

In dit jubileumjaar staan er veel mooie dingen op de agenda, bijvoorbeeld een tour met openluchtoptredens. Vanavond staat het eerste openluchttheater optreden gepland, in Mariahout. Daarna volgen nog shows in openluchttheaters Hertme, Ede, Soest en Bloemendaal. En dit jubileumjaar brengt Ilse ook veel oude platen op vinyl uit. "Het is nog steeds heel bijzonder om oude nummers te spelen tijdens optredens. Ik sta er tijdens dit jaar nog extra bij stil". 

Video niet beschikbaar

De laatste editie van haar eigen festival Tuckerville vindt op 9 september plaats. "Het is superjammer dat het voor het laatst is. We moesten echt realistisch zijn, het kon met alle prijsstijgingen niet meer uit. We willen de kaartjes niet te duur maken voor het publiek. Het moet laagdrempelig en gemoedelijk blijven". Dit jaar viert Ilse met het team zes mooie edities Tuckerville. Tijdens deze laatste editie staan bijvoorbeeld BLOF, Young Gun Silver Fox en Rowwen Heze op het podium. "En ik sta zelf extra lang op het podium, met wat verrassingen en mooie samenwerkingen". Tickets zijn nog verkrijgbaar via www.tuckerville.nl. 

Video niet beschikbaar