Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Thijs Boontjes

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Thijs Boontjes

Hij maakt muziek die je tussen Herman Brood en André Hazes in zou kunnen plaatsen! Thijs Boontjes was vandaag te gast in de gezelligste muzikale lunch van Nederland.

Er werden direct herinneringen opgehaald, want zowel Daniël als Thijs waren mee naar het Eurovisie Songfestival van 2013 in Stockholm, Zweden. Douwe Bob deed dat jaar mee en Thijs was bij dat optreden te zien als organist.

De zomer van 2022 was een erg succesvolle zomer voor Thijs. Zo was hij met zijn band te zien bij Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into The Great Wide Open en het HIER Festival in Ahoy. En ook de agenda voor de komende zomer vult zich gestaag. Zo is hij o.a. te zien bij Concert At Sea!

Video niet beschikbaar

Thijs is min of meer een collega, want in de coronaperiode maakte hij ook een tijdje radio en was hij te horen als sidekick in de toenmalige ochtendshow van 3FM.

Video niet beschikbaar

Quote

Ik heb geleerd dat ik niet moet eten als het rode lampje van de microfoon aan staat

Thijs Boontjes

Momenteel is Thijs druk bezig met het schrijven van nieuwe liedjes. Hij heeft zich al regelmatig voor langere periodes opgesloten in zijn studio om nummers te maken voor een nieuw album dat in Oktober uit moet gaan komen.

De eerste voorloper van het album heet 'Vanavond'. Het liedje ging vanmiddag in premiere in de lunchshow en gaat over het polderglamoreuze bestaan van Thijs!

Video niet beschikbaar

De nieuwe single 'Vanavond' beluister je hier: