Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: David Vandyck over zijn nieuwe single 'Alles Wordt Beter'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: David Vandyck over zijn nieuwe single 'Alles Wordt Beter'

David Vandyck schoof woensdag aan de lunchtafel aan bij Daniël Dekker om onder andere te praten over zijn nieuwe single, maar ook over vriendschap, familie en ontspannen!

Vandyck werkte ook voor deze single weer samen met producer Gordon Groothedde, die ook samenwerkte met onder andere Krezip, Maan, Miss Montreal, en e.v.a.. Davids ouders waren altijd fan van Will Tura, waar David later een vriendschap mee ontwikkeld heeft. 

Quote

Er stroomt nog wel een beetje Nederlands bloed door mijn aderen, en zodra ik de grens oversteek naar Nederland kom ik tot rust.

David Vandyck

Deze zomer treed David op aan de Belgische kust, en later in het jaar op 15 december geeft hij een Kerstconcert. Aan het thuisfront gaat het ook goed, zowel met zijn zoon als zijn vrouw, zegt hij.

Quote

Ik hou enorm van koken, voor ons is samen eten een belangrijk moment van de dag!

David Vandyck

Zijn nieuwe single 'Alles Wordt Beter' gaat over het niet vastklampen aan wat je gewend bent, omdat je dan geen positieve dingen kunt aantrekken. 'Laat los en alles wordt beter', zo zegt David.

Over de vriendschap met Douwe Bob zegt hij dat het met hun gedeelde liefde voor muziek begonnen is, maar tot een hele leuke vriendschap uitgegroeid is.

Quote

Ik hou ervan om niet in hokjes te denken, ik ben een soort muzikale kameleon die alles in me op neemt ter inspiratie.

David Vandyck