Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Hannah Mae!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Hannah Mae!

Deze vrijdag was er een lunchplek gereserveerd voor Hannah Mae. Samen met de Belgische zanger Maksim heeft ze een nieuwe single uitgebracht, 'Ik Wil Dat Je Liegt'. Na 'Wat Wil Je Van Mij', samen met Metejoor is dit de tweede Belgische samenwerking. 

Het zijn drukke tijden voor Hannah! Ze stond in het voorprogramma van de tour van Suzan & Freek, afgelopen weekend stond ze op het strand tijdens Concert At Sea en vanavond staat ze in het voorprogramma van Acda & De Munnik bij Royal Park Live! "Ik heb Paul de Munnik nog nooit ontmoet, het wordt de eerste kennismaking!' 

Video niet beschikbaar

Onlangs kreeg de 25-jarige uit handen van Ilse DeLange een Gouden Plaat voor 'Waterdicht' en een Platina Plaat voor 'Wat Wil Je Van Mij'. Vooral bijzonder voor het nummer 'Waterdicht', dat ze heeft geschreven voor haar moeder toen het een periode niet zo goed met haar ging. "Het blijft zo bijzonder dat mensen mijn liedjes meezingen, echt heel erg leuk!

Video niet beschikbaar

Haar tour start in februari 2025. "Ik ben daar nu al veel mee bezig! Bedenken wat ik er allemaal mee zou kunnen qua aankleding en invulling". Met de afsluiting in haar hometown Emmen. "Emmen heeft eindelijk geen popzaal, maar we hebben dat nu met het theater kunnen afspreken".

Video niet beschikbaar