Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Rolf Sanchez & Emma Heesters

foto: Omroep MAX / Lunch Lekkerfoto: Omroep MAX / Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Rolf Sanchez & Emma Heesters

Rolf Sanchez & Emma Heesters schoven deze vrijdag gezellig aan. De twee zijn muzikaal herenigd. "Vijf jaar en honderd miljoen streams later zijn we weer samengekomen". Emma nam het initiatief voor deze hereniging. "We hebben veel demo's gemaakt, maar deze is het beste wat er totnutoe is gemaakt. Toen zijn we meteen de studio ingedoken". 

Video niet beschikbaar

Emma stond de afgelopen editie op het podium van De Toppers. "Ik vond het weer zó leuk om te doen, met alle glitters en gezelligheid. Ik droomde al zo lang over optreden in een groot stadion, en nu sta ik er zelf. Daar ben ik heel dankbaar voor". 14 december staat Rolf Sanchez in AFAS Live Amsterdam, met een eigen grote show. "We doen deze zomer veel openluchtshows, om de nummers nog even te spelen. Het wordt een grote show met een 13-koppige band". 

Video niet beschikbaar

'Diamand Diaries', heet de vaste weekverslag van Emma op Instagram. Daar heeft zij ruim 2 miljoen volgers! "Veel volgers en fans uit India, waar ik ook veel optreed.  En het is ook meteen de naam van haar theatertour, dat later dit jaar van start gaat".

Video niet beschikbaar

Hun nieuwe single heet ‘Contigo’, de letterlijke vertaling is 'Met Jou'. Vijf jaar geleden kwam 'Pa Olvidarte' uit, dat ontstond in de duettenaflevering van het Tv-programma Beste Zangers. Het nummer stond 21 weken in de Top 40 en is zo'n honderd miljoen keer gestreamd. "We hebben met hetzelfde team gewerkt en ook dit nummer is Spaans Nederlands. Ik pak het Spaanse gedeelte op, Emma de Nederlandse tekst. Maar ook Emma kan belachelijk goed Spaans zingen!"