Fragment

'Rosy Day' is de nieuwe single van Wouter Hamel

foto: ANPfoto: ANP
  1. Fragmentenchevron right
  2. 'Rosy Day' is de nieuwe single van Wouter Hamel

Singer-songwriter Wouter Hamel maakt Jazz-pop liedjes die vaak erg catchy en vrolijk zijn. Ook van zijn nieuwe single word je weer blij, zelfs op deze regenachtige maandag. Je hoorde het nummer én Wouter Hamel tijdens Lunch Lekker.

Wouter treedt al jaren over de hele wereld op en is wereldberoemd in Japan en Zuid-Korea. "Precies een jaar geleden was ik in Seoul om op te treden en dat heb ik meteen gecombineerd met een vakantie. Ik kwam op plekken waar ik in al die jaren nooit tijd voor heb gehad om naar toe te gaan, het was prachtig! Het is daar ontzettend modern, maar ook heel groen. En de mensen zijn zo enthousiast!" Zijn eerste single Breezy is ook door veel K-pop artiesten gecovered. "Het zou heel leuk zijn om eens met een K-pop artiest samen te werken".

Er komt een nieuw album van Wouter Hamel aan, waarvan 'Rosy Day' de eerste single is. "Het liedje gaat over ambitie tegenover genieten van alles wat er allemaal is. Genieten van de kleine dingen, die vaak helemaal niet vanzelfsprekend zijn".