Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Re-Play & Ruth Jacott!

foto: Omroep MAX / Lunch Lekkerfoto: Omroep MAX / Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Re-Play & Ruth Jacott!

Veel gezelligheid in de studio, want de mannen van Re-Play waren samen met Ruth Jacott de lunchgasten voor deze vrijdag. Ze hebben samen een single uitgebracht en vertelden er enthousiast over tijdens Lunch Lekker! 

Ruth is ook deze zomer op veel festivals te zien en treedt dus nog veel op. "Als je deze leeftijd hebt bereikt en nog steeds wordt gevraagd, dan mag je in je handen knijpen. Ik ben een blij mens!" 

Video niet beschikbaar

Nu is er de single 'Zie Ik Jou Weer Morgen'. De single is een bewerking van een oud Zuid-Amerikaans nummer van latinzanger Luis Enrique. Mark Dakriet liet het nummer aan de bandleden horen, en zij waren meteen enthousiast. De tekst is geschreven door Tony Neef en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. "Er werd meteen geroepen dat dit een duet moest worden, en daarop volgde direct de naam van Ruth Jacott. Ik belde haar en Ruth was heel blij dat we haar hadden gebeld!" 

Video niet beschikbaar

Re-Play scoorde in de jaren '90 grote hits als 'Kijk Om Je Heen' en 'Never Nooit Meer'. De band viert dit jaar haar 30-jarig jubileum, dat vieren ze later dit jaar in het theater. "Samen met Romeó gaan we langs de Nederlandse theaters met 'The Legacy Tour', van oktober tot het einde van het jaar. Met veel eigen muziek en mooie covers". 

Video niet beschikbaar