Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Franklin & Maxine

foto: Omroep Max Lunch Lekkerfoto: Omroep Max Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Franklin & Maxine
Franklin Brown en Maxine

foto: Omroep Max Lunch Lekker

Franklin Brown & Maxine kennen we natuurlijk van het Eurovisiesongfestival, waaraan ze in 1996 meededen met 'De Eerste Keer'. Ze brengen nu samen een nieuwe single uit en schoven gezellig aan tijdens Lunch Lekker!

De twee zijn beide nog steeds druk met zingen. Maxine zingt ook in de Edwin Evers Band en Franklin is druk met de Tiny Little Big Bandwaar hij vele Evergreens zingt. Ze zijn al die jaren bevriend gebleven en het plan lag al lange tijd om weer samen muziek te maken. Dat is nu gebeurt, en de eerste single is het vrolijke en positieve nummer 'Weekendje Parijs'. "Nu gaan we weer samen op pad. We hebben het allebei heel druk, maar we maken er gewoon tijd voor!"

Deze week staat natuurlijk in het teken van het Eurovisie Songfestival. "Wij doen dit werk nog steeds, doordat wij destijds door het Songfestival in de publiciteit kwamen. En iedereen zingt het nummer nog steeds mee! De twee kijken nu nog steeds positief terug op het optreden. "Ik weet nog dat wij helemaal niet nerveus waren, maar bij de puntentelling werd ik pas echt zenuwachtig!" En de voorspelling voor de tweede halve finale vanavond? "We gaan door, Joost Klein is zo populair in Europa!"

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar