Fragment

Desiree van Nieuwenhoven haalt babyverlies uit de taboesfeer

  1. Fragmentenchevron right
  2. Desiree van Nieuwenhoven haalt babyverlies uit de taboesfeer

Desiree heeft een missie: met haar platform 'Stillborn Sisterhood' wil ze het taboe rond babyverlies doorbreken. Met een online community, een event en een podcast wil Desiree het ondraaglijke verlichten en babyverlies een stem geven.

"Vrouwen kunnen met hun verhaal bij Stillborn Sisterhood terecht. Mensen vinden het vaak lastig om erover te praten en zeggen vaak, onbedoeld, kwetsende dingen. Ik merkte na Tom en Tim dat ik zelf het rouwproces door moest, maar de liefde voor hen heeft mij erdoor heen geholpen. En het helpt om te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Wij snappen elkaar met één woord".

Komende zondag is het Moederdag, voor veel vrouwen een beladen dag. "Daarom organiseer ik 2 juni een dag voor ouders die een babyverlies hebben meegemaakt. Een dag vanuit liefde en verbinding. Erkenning en een luisterend oor en vooral je verhaal vertellen. Want je bent niet alleen!
De Babyverlies Podcast vind je via Spotify en alle informatie en aanmelden voor het event kan via www.desireevannieuwenhoven.nl.