Fragment

Lunch Lekker Lunchgasten: Suzan & Freek

foto: MAXfoto: MAX
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgasten: Suzan & Freek

Vandaag zijn Suzan en Freek de muzikale lunchgasten bij Lunch Lekker op NPO Radio 5. Helaas had Suzan last van haar keel en daarom at alleen Freek een broodje mee. Hij nam de nieuwe single 'Verleden Tijd' van het duo mee naar de studio. Daniël sprak met hem over hun nieuwe plaat en de plannen voor 2025.

Video niet beschikbaar

Groot nieuws! Suzan en Freek geven volgend jaar in mei twee keer een concert in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor fans ging zo goed, dat ze vandaag aankondigen dat ze een derde concert gaan geven. Los van de drukte, proberen Suzan en Freek af en toe op vakantie te gaan, vertelt Freek. Hij vindt het fijn om even weg te zijn naar een land waar niemand ze kent.

Video niet beschikbaar

De nieuwe single van Suzan en Freek heet 'Verleden Tijd' en gaat over het moeten loslaten van een liefde of vriendschap, terwijl je dat nog niet onder ogen wil zien. Het duo heeft op hun bucketlist niet zo heel veel meer staan. Ze hebben alleen nog een concert in een stadion staan op het lijstje, al twijfelt Freek of ze dat wel gaan doen. Volgens de zanger leveren ze dan in op intimiteit met het publiek en dat vinden ze juist erg belangrijk.

Video niet beschikbaar