Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Sanne Hans

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Sanne Hans

De lunchgast van vanmiddag was niemand minder dan Sanne Hans, ook wel bekend als Miss Montreal. Ze heeft een nieuwe single uit 'Samen Één', een voorloper van het album dat later dit jaar zal verschijnen.

Ze is net terug uit Bonaire, waar ze graag is om te kitesurfen, maar inmiddels is ze al weer druk met touren. Gisteren stond ze in het Atlas Theater in Emmen en vanavond staat ze in Heerlen:

"Dit is nog maar het topje van de ijsberg! Ik heb veel meer muziek geschreven, maar ben met Samen Één begonnen omdat ik het fijn vind om te zingen"

Video niet beschikbaar

Om haar 20 jarig jubileum te vieren zou ze wel iets willen doen, maar niet te bombastisch. 'Iets vreemds!' zegt Sanne: "Veertig worden voel ik wel een beetje, ook op het podium. Toch vind ik het niet erg."

Video niet beschikbaar

Haar vorige en nieuwe single gaan beiden over haar vriend: Lex. Voor haar nieuwe album heeft ze zowel oude rocknummers als ballades op de agenda staan, dus we verwachten veel goeds: "Ik vind dat je niet altijd alles maar moet doen volgens de regels, daarom heet onze show ook 'Stapje Terug'"

Video niet beschikbaar