Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Ilse DeLange over haar nieuwe album 'Tainted'

foto: Lunch Lekkerfoto: Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Ilse DeLange over haar nieuwe album 'Tainted'

Vlak voor het weekend is iemand minder dan Ilse de Lange onze muzikale lunchgast! Ze neemt haar nieuwe album 'Tainted’ mee naar de studio en dat niet alleen. Ze heeft namelijk ook haar gitaar en instrumenten meegenomen om live bij Lunch Lekker met Daniël Dekker een paar platen van haar nieuwe album te zingen. Daniël sprak de zangeres over haar nieuwe muziek, haar band met Nashville en de verdere plannen van 2024 en 2025.

Video niet beschikbaar

Ilse de Lange heeft haar album 'Tainted' geschreven in Berlijn, in Nashville en bij Ilse zelf thuis. De zangeres vond het erg fijn om op verschillende plekken haar songs te schrijven. Dat komt onder meer omdat ze ook artiesten begeleidt en de Lange vindt het soms moeilijk om alles goed in balans te houden. Toevallig was Jana Mila, een van haar 'pupillen', afgelopen week bij ons in de studio en Ilse de Lange heeft mooie woorden over haar.

Video niet beschikbaar

De NPO 5-luisteraars laten weten volop te genieten van het live-optreden van Ilse de Lange. Iemand stuurt in een berichtje dat de stem van de zangeres met de jaren beter wordt. De Lange is daar erg blij mee, want haar stem blijft niet elk jaar hetzelfde vertelt ze. In september gaat de zangeres het theater in met haar nieuwe muziek. Of er ooit nog een nieuw Eurosongfestival-avontuur komt, laat Ilse de Lange in het midden. Al zou ze het zelf heel graag willen doen.

Video niet beschikbaar

Bekijk hieronder het live-optreden van Ilse de Lange in Lunch Lekker terug.

Video niet beschikbaar

Video niet beschikbaar