Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Jana Mila

foto: Jana Mila bij Lunch Lekkerfoto: Jana Mila bij Lunch Lekker
  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Jana Mila

Vandaag luncht zangeres Jana Mila gezellig mee als muzikale lunchgast in de lunchshow op NPO Radio 5. Mila neemt een gloednieuwe plaat mee naar de studio. De single heet 'Somebody New' en maakt deel uit van haar debuutalbum 'Chameleon', dat op 30 augustus uitkomt. Genoeg reden voor Daniël om samen met haar te lunchen in Lunch Lekker.

Video niet beschikbaar

Jana Mila is al haar hele leven bezig met muziek. Op haar zestiende schreef ze haar eerste grote hit: 'When Times Get Rough', waarin ze heel gevoelig zingt. Ze vond het moeilijk om open over het nummer te zijn, want ze wilde liever stoer overkomen dan kwetsbaar. Juist dat gevoelige neemt ze nu mee in het schrijven van haar nummers.

Video niet beschikbaar

In april was de zangeres in het Amerikaanse Nashville voor verschillende showcases. Daarnaast trad ze ook op bij meerdere Amerikaanse radiostations. Meerdere mensen van de Amerikaanse radio hebben inmiddels laten weten erg onder de indruk te zijn geweest van Jana.

Video niet beschikbaar

Het nieuwe album van Jana Mila heet 'Chameleon' en komt in de zomer uit voor het grote publiek. Onder meer Ilse de Lange en Matthijs van Duijvenbode hebben meegeschreven aan het album. Ilse de Lange zit een beetje in het team van Jana Mila, vertelt de zangeres. De Lange begeleidt Jana Mila haar in haar muzikale carrière. De grote tip van Ilse de Lange aan haar: blijf bij jezelf.

Video niet beschikbaar