Fragment

Savine in de studio over haar nieuwe single 'Step by Step'

  1. Fragmentenchevron right
  2. Savine in de studio over haar nieuwe single 'Step by Step'

Niemand minder dan Savine Warmelink schoof afgelopen dinsdag aan bij de lunchtafel bij Daniël Dekker! Ze kwam vertellen over haar nieuwe single, een carrièreswitch en nieuwe klussen.

Savine is een graag geziene gast bij Radio 5, zo werd haar debuut ‘Never Compare’ voor het eerst op Radio 5 gedraaid in het programma ‘De MAX!’. Haar droom is om in Nederland de oude soul- blues en jazzmuziek nieuw leven in te blazen, en ze is goed op weg!

Savine zegt dat ze op professioneel gebied een hoop veranderingen heeft doorgemaakt, zo heeft ze onder andere de knoop doorgehakt om niet meer in de advocatuur te blijven werken. Haar omgeving support gelukkig haar keuze. Bovendien geeft Savine aan dat ze wat ze in de advocatuur geleerd heeft, ook in het dagelijks leven blijft gebruiken.

Ook heeft ze onlangs veel optredens gegeven, onder andere in Paradiso, dat helemaal uitverkocht was. Maar ze stond ook in het Patronaat in Haarlem en het Paard in Den Haag.

Quote

Mijn ouders vinden het een spannende stap, maar ze gunnen mij de wereld. 

Savine Warmelink

Haar EP muziek beschrijft ze meer als een reis die ze wilt vertellen, in plaats van losse verhalen. Daniël sprak ook met haar over de nieuwe vrijheid die komt kijken bij het volledige artiesteleven dat Savine nu kan leiden. En de bijkomende voordelen.

Quote

Het fijne is dat ik nu tegen alle leuke dingen ja kan zeggen, waar ik vroeger wel eens klussen moest weigeren. 

Savine Warmelink

Haar nieuwe single 'Step by Step' komt op haar EP 'Leap of Faith', met het nummer hoopt ze anderen te inspireren om stap voor stap je dromen te verwezenlijken. Op Instagram liet Savine weten dat dit nummer alles voor haar betekent.