Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Steffen Morrison over zijn nieuwe single en album

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Steffen Morrison over zijn nieuwe single en album

De lunchgast van vandaag is soul-artiest Steffen Morrison! Hij brak in 2020 door met zijn album 'Soul Revolution'. In het album gaat de zanger in op alle veranderingen in de wereld. Op 1 maart verscheen zijn derde studioalbum 'Legacy', dat naar eigen zeggen zijn meest persoonlijke album is tot nu toe.

Video niet beschikbaar

Steffen Morrison zit op dit moment goed in zijn vel. Dat komt onder meer omdat hij samen met zijn vrouw in verwachting is van een dochtertje. Daarnaast start de nieuwe tour van Morrison donderdag. Samen met zijn band speelt hij door heel het land en daar is hij maar al te blij mee. De band bestaat dit jaar namelijk precies 10 jaar.

Video niet beschikbaar

Steffen Morrison wordt niet alleen in het binnenland steeds bekender, maar ook in het buitenland is zijn sound steeds vaker te horen. In 2017 brak de zanger in Spanje door met zijn lied 'Old Enough To Know Better'. Dit jaar voegt hij Hongarije en Portugal toe aan zijn lijstjes met optredens.

Video niet beschikbaar

Naast zijn carrière als zanger, heeft Steffen Morrison meerdere bedrijven. Zo heeft hij 'PWipe', een bedrijf dat zich richt op het bevorderen van mannelijke hygiëne. Het bedrijf heeft de 'Peewupe Dispener' ontwikkeld. Dat is een apparaat, die hang naast een urinoir. Je kunt er papier uit trekken en ook weer in opbergen. Morrison weet maar al te goed hoe belangrijk het is om een Peewupe Dispenser te hebben.

Video niet beschikbaar