Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Jill Helena

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Jill Helena

Vorig jaar won ze het programma 'Ranking the Talent', in 2021 de hoofdprijs in 'All Together Now' en de grote doorbraak kwam natuurlijk door haar deelname aan 'The Voice of Holland'! Niemand minder dan Jill Helena was de lunchgast in Lunch Lekker afgelopen woensdag. Daniël sprak haar over haar nieuwe album, TV-deelnames en toekomstige muziek!

Quote

Ik vind zingen en TV te maken het leukst om te doen!

Jill Helena

In 2013 was Jill ook al gast bij Lunch Lekker, na haar deelname aan The Voice of Holland. Inmiddels bijna 11 jaar geleden! Ook heeft ze de openingstune van GTST ingezongen samen met Jaap Reesema, die is 4 jaar uitgezonden.

Video niet beschikbaar

Jill zingt regelmatig in The Harbour Club, onlangs bijvoorbeeld voor de Vegas Show van Hans Klok.

Haar nieuwe album staat vol covers. Persoonlijke favorieten en suggesties van fans. De eerste track 'It's All Coming Back To Me Now'! is al te beluisteren. Jills eerder uitgebrachte covers hebben in totaal al 10 miljoen views op TikTok! Zo ging ze bijvoorbeeld viral in Brazilië. Ook was ze in 2023 de special guest van Yves Berendse in AFAS Live.

Video niet beschikbaar

In maart gaat Jill naar Zweden, om in de studio aan nieuwe liedjes te werken samen met een producer (die haar heeft benaderd via TikTok). Daarnaast is ze een tribute-concert aan het organiseren voor Celine Dion. Die ze graag covert.

Video niet beschikbaar

Quote

Dit jaar is het tijd voor mijn eigen muziek! Los van alle covers die ik heb uitgebracht.

Jill Helena