Fragment

Lunch Lekker Lunchgast: Davina Michelle!

  1. Fragmentenchevron right
  2. Lunch Lekker Lunchgast: Davina Michelle!

Vandaag issie uitgekomen: ‘Dating the Devil’. De nieuwe single van Davina Michelle! Ze schoof gezellig aan tijdens Lunch Lekker. 

Davina heeft een drukke zomer vol optredens. Zo stond ze vorige week op het podium van De Zwarte Cross en stond ze zelfs in het voorprogramma van de Amerikaanse band Maroon 5! "Dit ging een beetje 'via via'. Ik mocht een show doen in Berlijn en Lissabon, vooral in Lissabon was het publiek enthousiast. Het was echt een feestje om te mogen doen!" Davina probeert ook in Duitsland en andere Europese landen bekender te worden. "Het is spannend, maar echt heel leuk om de grens over te gaan!" 

Video niet beschikbaar

Vandaag kwam haar nieuwe single uit, dus voor Davina is het 'happy release day'. Naast alle radioprogramma's is ze vanavond veel op TV te zien. "We hebben voor deze nieuwe single lekker het randje opgezocht, het is een beetje 'dirty'". Het gaat over hoe iets wat niet perse goed is voor je wel heel verleidelijk kan zijn, bijvoorbeeld een relatie. Gewoon een luchtig nummer waaraan je je eigen verhaal kunt maken". 

Video niet beschikbaar

Dit najaar start Davina met een uitgebreide clubtour. Vanaf 15 november staat ze in verschillende zalen door Nederland en België. "Na bijvoorbeeld de grote Ahoy shows is het erg leuk om voor de afwisseling wat dichterbij het publiek te staan, het is allemaal meer intiemer. En ik ga nieuwe nummers spelen!" Tickets en informatie vind je via www.davinamichelle.com

Quote

Ik ben heel veel aan het schrijven en hoop begin volgend jaar met een nieuw album te komen! 

Davina MIchelle

Video niet beschikbaar