Fragment

Jeroen van der Boom in de studio

  1. Fragmentenchevron right
  2. Jeroen van der Boom in de studio

Extra gezelligheid tijdens Lunch Lekker! Jeroen van der Boom schoof aan in de studio. Hij is nét bijgekomen van drie dagen in een volle Arena, met De Toppers. 

"Na 3 jaar stilte hebben we er een topavond van gemaakt, met 'Happy Together' en gastartiesten als Emma Heesters en Rolf Sanchez"! Jeroen deed zelf tijdens de show een ode aan Elton John. Voor De Toppers was het de 50ste Arenashow, Jeroen stond er zelf al voor de 45ste keer! 

Video niet beschikbaar

Jeroen is druk met nieuwe muziek. "Ik heb veel op de plank liggen, ik heb zo'n 30 nummers gemaakt". Volgens Jeroen maakt hij nu muziek dat niet meteen zijn eigen stijl is. "Het is niet perse een 'Jeroen van der Boom', ik ben onder de naam 'Kameleon' met verschillende stijlen bezig". Voor zijn nieuwe single '1 Nacht', de opvolger van 'Laat Me Binnen', heeft Jeroen zich laten inspireren door muziekgenres waar hij zelf het meest van houdt. "Je hoort er bijvoorbeeld Coldpay en Bløf in terug en zelfs 'Dancing On The Ceiling' van Lionel Ritchie.

Video niet beschikbaar

Jeroen is de komende periode ook druk met het Muziekfeest van het Jaar, het Tv-porgramma Secret Duets en in maart staat hij op het podium tijdens de Holland Zingt Hazes concerten. 

Video niet beschikbaar

Quote

Het is een energiek nummer, en die vrolijkheid kunnen we allemaal wel gebruiken

Jeroen van der Boom